Body Sugaring

Body Sugaring is ontharen met suiker. Professionele Body Sugaring is een zachte, veilige en moderne methode om alle delen van het lichaam te ontharen met een suikergel. Het systeem werkt perfect voor alle huid- en haartypen. Mensen met psoriasis en suikerziekte kunnen ook worden behandeld.

Body Sugaring is een minder pijnlijk alternatief dan ontharen met hars. De suiker maakt de huid zacht en er treden geen beschadigingen en allergische reacties op. Body Sugaring is overal te gebruiken, ook op het gezicht. Body Sugaring kan al veel eerder worden toegepast dan harsen, bij haren vanaf 1,6 mm is het al mogelijk om te ontharen. Uiteindelijk leiden de behandelingen tot een vermindering van haren. Ook zeer korte en weerbarstige haartjes kunnen worden behandeld.

De Sugaring gel is een mengsel van natuurlijke ingrediënten zonder chemische toevoegingen, u hoeft dus niet bang te zijn voor schadelijke bijwerkingen. Ontharen met dit unieke product zorgt er ook voor dat afgestorven huidcellen worden weggehaald, waardoor de huid glad en zijdezacht aanvoelt.

Na de behandeling kunnen er eventueel rode vlekjes op de huid ontstaan, deze zullen echter weer snel verdwijnen. Dit is namelijk een natuurlijke reactie van de huid die wordt veroorzaakt wanneer een haar wordt uitgetrokken. Hoe groter de haarwortel en hoe dikker het haar, hoe groter het vlekje. Als de haartjes op den duur dunner worden, worden de vlekjes ook kleiner. Veel mensen die altijd hebben geharst, hebben bijna of zelfs helemaal geen vlekjes. Ook wordt door deze mensen Body Sugaring als veel minder pijnlijk ervaren als bij het harsen.

Voor een Body Sugaring  behandeling in de omgeving van Rotterdam bent u bij Bonita Beleza aan het juiste adres!