Spa manicure / pedicure

Handen staan dagelijks bloot aan de invloeden van buitenaf. Droge pijnlijke winterhanden, ingescheurde nagels of heeft u juist mooie natuurlijke nagels en wilt u deze ook behouden laat uw handen en nagels dan een lekker verzorgen door een spa manicure te nemen.

Een spa manicure heeft dezelfde handelingen als een manicure maar hier verzorg ik de handen net even iets extra. U gaat eerst met uw handen in een manicure bowl met verzorgende olie, daarna ga ik uw handen verzorgen met een heerlijke scrub zodat alle doden huidcellen worden verwijderd. Hierna krijgt u een massage met verzorgende crème. Uw handen zullen na de behandeling weer heerlijk zacht aanvoelen.

Paraffine behandeling

Ook heeft u nog de mogelijkheid om voor een paraffine behandeling te kiezen.

De werking van de paraffine dringt diep door in de huid van uw handen . Door de warmte van de paraffine worden de poriën geopend en heeft de werking een optimaal effect zo zorgt de paraffine ervoor dat de huid elastisch aanvoelt, de doorbloeding wordt gestimuleerd en bij reuma- en artritispatiënten worden de pijnlijke spieren verzacht.

Spa pedicure

Uw voeten hebben het zwaar te verduren, u doet er tenslotte alles mee en net als uw handen verdienen zij ook alle aandacht. U voelt zich veel lekkerder als uw voeten goed verzorgd zijn en het voelt alsof u op veertjes loopt!

De Spa Pedicure behandeling ziet er als volgt uit:

Uw voeten worden eerst heerlijk verwend in een massage voetenbad. Vervolgens worden uw voeten gescrubd en daarna lekker in gemasseerd met een verzorgende voetencrème.

Ook is het mogelijk om bovenstaande behandeling uit te breiden met paraffine.

Bij Cosmetische voetverzorging, zoals het woord al zegt beperk ik mij tot de cosmetische verzorging van uw voeten. Bij probleem nagels en voeten, verwijs ik u graag door naar de pedicure.